Pintura per prevenir bacteris i fongs

La higiene ens preveu de malalties, amb una llar net i lliure de bacteris, per a la cura de tota la família.
Ja està al mercat, una solució antibacteriana ecològica que respecta el medi ambient: PREVÉ EL 99,99% DE BACTERIS I FONGS.

Ho pots trobar a la nostra botiga

La solució per a una llar lliure de bacteris, # ecològics i pel que fa a el medi ambient:

Dues solucions VITAL o INFINIT de Tollens: Pintures plàstiques mat sedós formulades amb ions de plata. Gran funció higienitzant gràcies a la seva activitat #antibacterias que inhibeix i prevé el creixement de bacteris i fongs i la seva resistència a les taques i excel·lent lavabilidad.

APLICACIONS

  • VITAL: Desenvolupada especialment per aplicar en centres sanitaris, de la tercera edat, estètics, col·legis, guarderies, gimnasos, hotels, restaurants o qualsevol centre de negocis que requereixi una protecció duradora contra bacteris i fongs. També per a parets i sostres d’habitatges particulars.

 

  • INFINIT: Per parets i sostres de tota la casa, especialment per a espais on es requereixi una especial higiene i una major resistència a les taques i a el rentat freqüent, a frec i als brillantors, com són per exemple cuines, banys, habitacions infantils i els salons, menjadors, passadissos, arrambadors de escales .. També en centres sanitaris, de la tercera edat, centres estètics, col·legis, guarderies, gimnasos, hotels, restaurants